Platforma AntiCovidTM - locul în care un „Anti” ne aduce împreună

„Viziune fără acțiune înseamnă să visezi cu ochii deschiși. Acțiune fără viziune este un coșmar!" - Asta îmi reamintește un prieten prin fiecare mail. Și e bine că reamintește, pentru că binele pe care vrei să-l faci are cu adevărat impact doar dacă este un bine știutor, un bine bine plasat, mai ales în momentele de constrângere când suntem prinși între atâtea obligații vechi și în dificultăți noi.

Ce vrea Platforma AntiCovidTM? - să dea posibilitatea informațiilor relevante să circule între inițiativele umanitare activate de criza Covid19 din Timișoara. Să construiască cadrul prin care inițiatorii acestor campanii să se sprijine, să învețe din experiența celorlalți, să se sfătuiască, să se cunoască pentru a putea demara campanii noi împreună.

Cum? construind unelte de colaborare pentru această platformă

  • site-ul www.AntiCovidTM.ro pentru a furniza informații despre capacitățiile și nevoile fiecărei campanii
  • un cadru prin care reprezentanții se pot întâlni online pentru discuții
  • un buletin informativ cu informații relevante care sunt în interesul campaniilor (modificări legistlative, știri de interes local) sau notificări din partea campaniilor, pentru a micșora numărul de mesaje în grup
  • disponibilitatea de a crea alte instrumente (de promovare, asistență, informare) cerute de cei care derulează campaniile

Cu cine? Cu toate grupurile formale sau informale active în campanii legate de Covid-19 în Timișoara care sunt dispuse să colaboreze și cu cei care vor să le ajute prin diferite servicii.
Campaniile se pot înregistra aici sau pe site.

Ce unelte credeți că ar trebui adăugate platformei? Cine ar trebui invitat în platformă?

2 Likes